Kortingscode zalando lounge oktober 2019

Daarnaast ontving je ook nog eens gratis verzenden.w.v. Dit geldt als je een eigen account hebt en dus ook voor wanneer je een bestelling plaatst. Je


Read more

Korting de scheg zwemmen

Er worden ook schaatstrainingen gegeven aan kinderen, jongeren en volwassenen. Voor, m, op het internet. Plons via een van de snelle glijbanen het water in


Read more

Sauna zwolle review

Book now 8, very good 100 verified reviews, twents Gastenhoes, the family owned Twents Gastenhoes offers bright, spacious rooms located in the Overijssel city of Ootmarsum.


Read more

Korting met studentenpas bij pathe


korting met studentenpas bij pathe

de film met een Pathé Unlimited abonnement voor slechts 19 per maand. Om de Studentenpas te kopen moet je een student zijn en daarvan een bewijs hebben. De eerste manier is door eenvoudig te klikken op "bekijk code de code te kopieren en vervolgens te plakken in het winkelwagentje van deze webshop. Wij zijn maandag t/m donderdag geopend van 09:00 t/m 17:00 en vrijdag van 12:00 t/m 17:00. Je kunt doordeweeks gelijk de pas komen ophalen. Je hoeft hiervoor niet langer langs een medewerker. Nike, voor alle sportfanaten 12,5, iFFR 2019, filmfestivallen in Roffa 3,- CJP-korting, ben. Uiteraard vind je de Pathé bioscopen vooral in de grote steden, in een aantal gevallen zitten er zelfs meerdere in de stad. Wat dat betreft slaagt Pathé er goed in om er een mooi avondje uit van te maken. Pathé bioscopen door heel het land.

Path é korting 25 op films met onze kortingsbon
Path é 2,- studentenkorting bioscoop Studenten Wegwijzer
Path é verstrekt student alleen nog korting met, cJP-pas
Hier krijg je korting met je studentenpas in Breda
De beste dealtjes voor studenten!

Wil je samen genieten van een romantische komedie, of er met een actiefilm voor zorgen dat je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel zit? Dan zijn er natuurlijk alternatieven alleeninkt korting en kun je thuis films kijken met Netflix, maar je kunt ook je kunt ook je favoriete films volgen met een abonnement op Videoland bijvoorbeeld. Je kunt ons bellen op het telefoonnummer 421157, mailen naar het e-mailadres [email protected] en een bericht sturen op ons Facebookkanaal. Je vind bij ons alle actuele. Tot de specials behoren bijvoorbeeld Pathé Opera en Pathé Art, net als Pathé Ballet en Pathé Sport. Het is niet nodig om een afspraak te maken met ons om de pas op te komen halen. Ook krijg je bij een Pathe Unlimited abonnement 10 korting op snacks en drinken in de shop. Wanneer kan ik mn pas ophalen? Dit betekent dat je bijvoorbeeld kunt rekenen op een Girls Night Out, waarbij je samen met de andere vrouwen kunt rekenen op een mooie goodie bag en een heerlijke sfeer. Kortingscodes voor onze bezoekers, wij willen onze bezoekers zoveel mogelijk helpen om snel en eenvoudig de passende korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Pathé Unlimited kaart, of er met de giftcard of het filmdiner voor zorgen dat je iemand anders op een bijzondere manier kunt verrassen?

Korting met studentenpas bij pathe
korting met studentenpas bij pathe


Sitemap