Kortingscode coolcat september 2019

Uiterraard komt u altijd schitterende aanbiedingen tegen die maandelijks weer veranderen! Ons advies: houd onze site goed in de gaten. Klantenbeoordeling Coolcat acties exclusief Hier. Pak


Read more

Mascha planner korting

M gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij m voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Hiermee kunnen wij en


Read more

Linda korting boeken

Over de leverdatum van het eerste nummer ontvangt u van ons bericht. Bij automatische verlenging wordt het abonnement omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd.


Read more

Bonte wever prijzen zwemmen


bonte wever prijzen zwemmen

zitten voor u klaar! Entreekaarten zijn op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar bij de kortingscode voordeeltrends receptie of online via /events personal training in het fitnesscentrum behandelingen in de schoonheidssalon aangeboden activiteiten naast het hotelprogramma diner in à la carte restaurant Dapper. Voor vrienden, gezinnen, families, geliefden én zakelijke gezelschappen. Openingstijden zwem- en saunaparadijs, maandag t/m vrijdag:.00.00 uur. Het eten en drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowling, de fitness, de diverse spelactiviteiten en avondentertainment zijn bij de prijs inbegrepen.

Zwem- en saunaparadijs - De Bonte Wever
Openingstijden Tarieven zwem
De Bonte Wever Assen
Dagarrangementen zwemparadijs - De Bonte

Hotel De Bonte Wever Assen - De Bonte Wever
De Bonte Wever Zwembad Assen Subtropisch
All-inclusive - De Bonte Wever
Baanzwemmen - De Bonte Wever

Het all-in principe omvat onbeperkt genieten van koffie, thee en vruchtensappen en onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten (m.u.v. Maar uiteraard kunt u ook op basis van logies en ontbijt bij ons terecht. Er zit altijd iets tussen wat bij u past. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Graag laten wij u in het openingsjaar van Dapper kennismaken met de eigentijdse en gevarieerder menukaart. Elke dag, ieder seizoen is er van alles te beleven. Waterpret voor het hele gezin! Erg fijn, maar wat is allemaal inclusief tijdens uw hotelarrangement in De Bonte Wever? Een compleet overzicht kunt u hier bekijken. Van oktober tot april zijn alle buitenbaden vanaf.00 uur gesloten. Losse kaartjes voor het zwembad hoeft u niet te reserveren, maar kunt u gewoon bij binnenkomst halen bij de centrale receptie. . Breng een bezoek aan de nieuwe sauna- en rustruimte (gekleed) die volledig in het teken staat van ontspanning.


Sitemap