Dameskleding 50 korting

50, vero Moda Vesten 29,9915,00 -60, only Broeken 39,9916,00 - 50, only Jeans 59,9930,00 -43, only Jeans 34,9920,00 -37, vanguard Jeans 119,9575,00 -60, pME legend Overhemden


Read more

Kortingsbon wildlands emmen

Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Wildlands Adventure Zoo Emmen. Serenga, wil je giraffes, neushoorns en zebras van heel dichtbij zien? Bezoek na


Read more

Preston palace almelo openingstijden zwembad

De wellness is kleinschalig van opzet, beslist niet massaal, en is de perfecte locatie om te ontstressen. De prijs is inclusief de volgende faciliteiten: Subtropisch zwemparadijs.


Read more

Retourneren korting


retourneren korting

gratis naar ons terugsturen. Webshop retouren Antwoordnummer VB Utrecht Terug naar boven Hoe vul ik het retourformulier in? WE is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van het pakketje. Ja, dit kan zowel online als in onze winkels geretourneerd worden. Ga dan naar 'retourneren' in je account en klik in stap 1 op de link 'klik hier'. Let op: Bestellingen gedaan met AfterPay kunnen niet in de winkel worden teruggebracht of geruild; deze kunnen alleen teruggestuurd worden naar ons retouradres via het retourformulier en de retoursticker. Herroepingsrecht: Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen nadat je het artikel hebt ontvangen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Com heeft zonder morren deze artikelen weer retour genomen en alleen dat verdient al een groot compliment. Zodra deze retour is verwerkt, gaat er automatisch een mail naar AfterPay zodat zij dit openstaande bedrag crediteren. Hoe kan ik ruilen? De terugbetaling gebeurt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (doorgaans binnen 1 week).

Of print je retourbevestigingsmail uit en voeg deze toe aan je pakket. Voor het retourneren van sale of outlet artikelen gelden dezelfde voorwaarden als voor het retourneren van niet afgeprijsde artikelen. Terug naar boven Ik ben mijn retourformulier kwijt. Alleen online ruilen wanneer er slechts 1 maat is gekocht van een artikel.

Mocht je onverhoopt geen retourformulier hebben ontvangen of ben je deze kwijtgeraakt, print dan de bestelbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen uit en voeg deze aan het retourpakket toe. Mocht je bij het aanmelden van een retour onbedoeld 2 nummers hebben aangemaakt, dan kan je beide nummers op het formulier vermelden. Betaling met giftcards zullen niet gelijk verrekend worden bij het online ruilen. Plak de retoursticker op het pakket en geef het af bij een PostNL locatie. Wanneer je bij online ruilen wilt betalen met een giftcard die al is gebruikt, let dan op dat deze pas weer kan worden gebruikt op het moment dat de retour is verwerkt. Bol bewijst dat het kan en hopelijk doet dit vele andere bedrijven volgen. Alleen online ruilen als de prijs van het artikel nog hetzelfde.


Sitemap