Ns meereizen met 40 korting

Veilig betalen met ideal en creditcard. Duur, de geldigheidsduur van het recht op het studentenreisproduct en daarmee het studentenreisproduct is vastgelegd in de Wet studiefinanciering 2000.


Read more

Korting yankee doodle

Er is echt voor ieder wat wils en onze koks grillen en bereiden a la minute jouw vlees, vis en vegetarische gerechten waarna we het


Read more

Kortingscode ten kate webshop

Iedere keer als jij een kortingscode invoert krijg je namelijk extra korting en op deze manier kan je ieder jaar (afhankelijk van hoeveel je online koopt)


Read more

Kleding inleveren voor geld


kleding inleveren voor geld

Heb je geschikte kleding dan kun je het beste in de zomer je winterkleding komen brengen en in de winter je zomerkleding. Bij Thuisverdiener verdien je tot wel 7 per enquete. De meeste inleverpunten werken met een vast bedrag per aantal kilo. Je kunt dan ook erg mooie en betaalbare kleding tegenkomen op deze website.

Hier vind je een lijst met tweedehands kledingwinkels bij jou in de buurt! Zo langzamerhand worden onze kasten steeds voller, en de portemonnees steeds leger. Neem bijvoorbeeld de groep. Het aanbieden van de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan zodat u die niet telkens opnieuw hoeft in te voeren. Wij behouden ons het recht voor uw gebrachte kleding te weigeren, indien het volgens ons niet voldoet aan de voorwaarden.

Wanneer een kledingstuk na bepaalde niet verkocht is krijg je de keuze om het op te halen of het te doneren aan een goed doel. Ook met oude kleding kun je terecht bij Other Stories (van welk merk dan ook waarvoor je per ingeleverde zak een 10 kortingsvoucher krijgt. Klik op de links hieronder: Onze website gebruikt cookies voor: Het opslaan van uw voorkeuren, zoals taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, etc. U krijgt van ons een weeg bon met daarop het aantal kilogram en al uw gegevens en het te ontvangen bedrag. Wij kopen geen kussens, dekbedden, zware overgordijnen en matrassen. Het lijkt wel alsof het nooit ophoudt.

Kleding inleveren voor geld
kleding inleveren voor geld


Sitemap